пʼятниця, 20 червня 2014 р.

ЛЮСТРАЦІЯ МИТНИЦІ ЗАМОВЛЕННЯ ЧИ ПОКЛИК БОРОТЬБИ З ХАБАРНИЦТВОМ?


Сьогодні, 20 червня, о 09:00 активісти Правого Сектору, київського Автомайдану, Дніпровської варти та Кодацької паланки Низової провели акцію по люстрації високопосадовців регіональної митниці (площа Десантників, 1).
В ході акції активісти завітали в гості до в.о. начальника митного посту «Дніпропетровськ» Андрія Шевцова, якого спочатку не була на своєму робочому місці, а потім він якимось чином різко там з’явився.
Активісти надали в.о начальника посту численні обвинуваченнявід підприємців міста у здирництві. До того ж, за відомостями активістів, Андрій Шевцов прийняв громадянство Росії (при цьому перебуваючи громадянином України) та володіє майном, яке не може дозволити собі держслужбовець його рівня.
Під значними доводами громадськості Андрій Шевцов написав заяву про звільнення за власним бажанням. Як повідомили представники митниці, ця заява буде розглянута у Міністерстві доходів та зборів.



Черненко Олег
Не знаю як давно працює в.о. голови митниці, в Січеславі, та чи припинилось хабарі , про те, що вони там були . питань немає...З відео цього не видно, проте в сюжеті не перераховані всі представники. хто намагався добитись відставки...
Та бачимо там Правий сектор, самооборону місцевого євромайдану, самооборону майдану. Кодацьку паланку Війська Запорозьского нихового та представників афганців Дніпровську варту.
Чи модливо відразу декілька організацій ввести в оману?
   Про те. що якісь фірми замовили це можна сумніватись...А ПРО ТЕ, ЩО Є ЗАЦІКАВЛЕНІ ПОБОРОТИ ХАБАРНИЦТВО ЯКИМ ВСЕ ЦЕ НАБРИДЛО - ТАКОЖ.
Та хто стане на це містце і чи будуть хабарі ? Поживемо побачимо...

Немає коментарів:

Дописати коментар